Нибиру идва в края на декември, 2015-та?!

НЛО преследвачи, звездни ентусиасти, любители на космически конспирации вярват, че предсказана среща между Земята и огромно космическо тяло, известно като Нибиру или Планетата Х, ще се случи през април, 2016г.
Но убедените в пророчеството за деня на Страшния съд смятат, че имат неопровержими доказателства, че този ден ще настъпи... в края на декември 2015г.! Те твърдят, че наблюдаваното увеличение на приближаващи се комети, астероиди, все по-честите природни бедствия и катаклизми, се дължат на приближаващата мистериозна Планета Х.

niburu_matte

Също така, тези хора смятат, че правителствата вече знаят за приближаващата опасност и са взели всички необходими мерки, световният елит да бъде спасен, в най-благоприятния за това момент. Те дават за пример, гигантският астероид, който на косъм пропусна Земята и за който от НАСА твърдяха, че не са знаели по-рано и затова не са успели да предупредят населението.

Самата НАСА и Европейската Космическа Агенция (ЕКА), вече са предприели действия по изготвянето на план при евентуални бедствия, предизвикани от сблъсък с големи неидентифицирани или незабелязани космически тела и обекти! Този план, включва евакуирането единствено на членовете на световният елит и техните семейства до трето коляно!

Anunnaki de
Нещо повече. Определени анонимни източници твърдят, че всички членове на световният елит заплащат конкретна "членска вноска" от 1 млрд. долара годишно, за да им бъде гарантирано спасението от предстоящи катаклизми и бедствия, в специално изградени за целта подземни и извънземни бази, разположени на Марс. Също така, източникът казва, че МКС, всъщност е проектирана така, че към нея да има възможност да бъдат присъединени допълнителни модули. В случай на глобален катаклизъм, модули наречени "НОЙ",(наименование инспирирано от библейския разказ за НОЙ и неговия ковчег, в който той спасява по заръка на Бог, своето семейство и по две от всички животни на планетата, преди да започне Великия Потоп), да могат да приемат част от световният елит до момент, в който спасители от колониите разположени на Марс, да ги отведат на червената планета. МКС е разположена така, че да може да бъде премествана и предпазена от евентуални космически сблъсъци от метеорити или комети и друг космически боклук.
Но да се върнем на Планетата Х.

Смятана за мит от едни и възприемана като даденост от други, се очаква да се сблъска със Земята, в края на 2015-та година. Самия мит наречен "Катаклизъм Нибиру", датира от 1976г., когато писателя Захарая Ситчин (също Зекария Сичин) заяви, че две древни близкоизточни култури - Вавилонците и Шумерите, разказват за гигантска планета на име Нибиру, която обикаля Слънцето веднъж на всеки 3600 години. Основанията на Ситчин се базират на собствените му интерпретации на Шумерски текстове - една от най-ранните системи на писменост в света.

Zecharia_Sitchin_Nibiru_Planet_X

Пресилените твърдения на Ситчин за огромното астрално тяло, намиращо се отвъд Нептун и някак пропуснато от НАСА и астрономите, дадоха неочакван тласък на теорията за 12-та планета, когато Инфрачервеният Космически Телескоп "WISE" откри двойка звезди, които са отдалечени само на 6.5 светлинни години от Земята, което ги прави третата най-близка звездна система до Слънцето. Другите две са известната система на Алфа Кентавър, която е отдалечена само на 4.4 светлинни години и звездата на Бърнард, която е разположена на 6 светлинни години от Земята. Сякаш за да "хвърли масло в огъня", самопровъзгласилата се "извънземна екстрасентка" Нанси Лидър направи и първата прогноза за астралната катастрофа, още през 1995г. Тя твърдеше, че извънземни от Зета Ретикули я предупредили, че през 2003-та Нибиру ще удари Земята. Когато очаквания сблъсък не се състоя, Лидър заяви, че предстои да се случи през 2012-та година, когато по стечение на обстоятелствата завършва и Календара на Маите, което също даде храна на конспираторите да твърдят, че края на света ще настъпи на 21.12.2012г. Въпреки, че и тогава не се случи никакъв катаклизъм, поддръжниците на Нанси, както и на космическите конспиративни теории вярват, че до края на Декември ще станем свидетели на космически сблъсъци с големи космически тела, които предвещават приближаването и окончателния сблъсък на Нибиру със Земята.
Предстои да видим, дали тези опасения са плод на нечии фантазии или действително пророчество на група избрани, които са пратени да предупредят човечеството по свой собствен начин....

Автор: Orion

В статията са използвани изображения от Интернет с илюстративна цел.