Нибиру, току що се появи в Google Sky!

Планетата Х се появи в Google Sky! Противоречива и силно цензурирана планетарна система, току що бе разкрита публично за първи път! Неочаквано Гугъл реши, че е време един от цензурираните от тях участъци в Космоса, да бъде разкрит за масовата публика. Според много астрономи, години наред Гугъл цензурира определени участъци от изследваната чрез програмата Google Sky,  видима част от Космоса. Това се прави с цел, да бъдат прикрити неудобни разкрития на програмата, които биха породили куп въпроси и огромна вълна от привърженици на конспиративните теории. С години, един от замаскираните от Гугъл участъци в небето, криеше огромно пространство. Доста астрономи изказваха мнението си, че на същото място, с определени координати, се крие изключително интересна планетарна система, в която се намира една планета, изненадващо съвпадаща с описанията на Зехарая Сичин, за Планетата Х - позната още като Нибиру, която е оприличена на крилат диск, както ще видите и в снимките без цензуриран участък, по-долу.

planet+X+nibiru+nasaСъщата тази планета е позната още от древни времена, от времената на Шумерите, които са описали много ясно каква планета е Нибиру и кои са Анунаки (Anunaki) - нейните господари... родители на съвременния човек.

7a178030b815-900x450
Цензурираното изображение на мястото, където се смята, че се намира Нибиру

Зехарая Сичин е писател, застъпник на хипотезата за произхода на живота чрез палеоконтакт, както и за съществуването на планетата Нибиру. Известен е с книгите и статиите си, но също и с твърденията си, които се основават на негови интерпретации на открити древни шумерски таблици, за които той твърди, че е успял да дешифрира.

700_9e4e470ea3a1c7e8032143cc2c1c7165
Това е близък кадър на снимката, с разкритата вече мистериозна планета

Според хипотезата на Сичин за образуването на Земята, хипотетичната планета Нибиру, която преминава през Слънчевата Система за период от 3 600 години се е сблъскала с друга хипотетична планета между Марс и Юпитер и от отломките от сблъсъка са се формирали Земята, астероидния пояс и кометите.  Остава въпроса, защо изведнъж Гугъл "свали" черния квадрат, който цензурираше тази част от наблюдавания Космос? Дали, някой от специалистите на Гугъл по невнимание е премахнал цензурата или нещо друго е подтикнало гиганта да покаже тази необичайна планетарната система, която и в момента може да се види на следните координати: 5 h 42m 21.0s 22° 36′ 45.7″ или на този ЛИНК в GoogleSky

Автор: Orion

В статията са използвани изображения от Интернет с илюстративна цел.
Инфо: disclose.tv ; bg.wikipedia.org