Откритие под Ямбол с гриф „Строго секретно“?

Преди месец, по време на строително - ремонтни дейности извършвани в центъра на гр. Ямбол е открита закопана и запечатена с огромен камък малка пещера. Работниците се натъкват на нея случайно след като багер разкрива входът и. В не дълбоката земна кухина са открити предмети от непознат материал. При изследванията предметите не отговарят на нито един от известните земни елементи. photo_big_374507На място веднага са пристигат учени и специалисти от Чикагският институт за изучаване на трансцендентални аномалии и от Московският изследователски център за изследване на свръхестествени явления „Потустароний мир”. При по - внимателно проучване вътрешността на пещерата е открито погребано същество с кристален строеж на костите. В ръцете си съществото е държало предмет подобен на жезъл, който е излъчвал светлина и топлина. Учените предполагат, че това е непознат енергиен източник. Откритията са засекретени и работата по централната градска част спряна.
Изследователите са на мнение, че в близост има и други подобни находки, които не трябва да стават обществено достояние. За прикритие на фактите, медиите разпространяват историята за открит средновековен некропол. Впечатление прави бързата реакция на учените, което навява на мисълта, че целите изкопни работи вероятно са с цел разкриването на обекта засечен със спътникови снимки.

В статията са използвани изображения от Интернет с илюстративна цел.
Мултивселена не носи отговорност за достоверността на статията!
Инфо: forum.sanovnik.bg

(Visited 1 times, 1 visits today)

Свързани статии

8 Коментари

 1. По това време строително-ремонтни дейности в центъра на Ямбол не е имало

 2. наивници!!!!та те са тук!вижте в индия какво откриха след пресушаването на една река.

 3. Лъжата продава ! Наивният , и прост човечец особено продукт на образователната система, която ги произвежда по калъп, е основния потребител на тиражирани глупости, които от своя страна пълнят джоба на този , който ги произвежда !

 4. Хахаха, пълни глупости!

  Откритието е измислено за да се спрат временно ремонтните дейности. Снимката е на най-големият долмен в България, този до с. Хлябово. Авторът има доста въображение..

  • В статията са използвани изображения от Интернет с илюстративна цел.
   Мултивселена не носи отговорност за достоверността на статията!
   Инфо: forum.sanovnik.bg

 5. Има,има такова нещо и още как…Всички такива находки се засекретяват,за да могат да си ги изследват в лабораториите,а за пред медиите ще кажат че е просто находка от древните траки/примерно/

Вашият коментар