Посланието на анунаките: Ние сме тук, сред вас!

Посланието на анунаките: Невероятен текст публикуван за първи път през 1958 г.

Според издание от ноември-декември 1958, на списанието "Летящи чинии", Анунаките действително са били на Земята, в далечното минало.

"Ние вече сме тук, сред вас. Някои от нас винаги са били тук, с вас, но освен да ви наблюдаваме понякога и ви ръководим, когато имаме възможност."

Според редактора Бринсли льо ПиерТренч, тези съобщения са се появили за първи път през 1947г. в изданието на "Фанатични истории", в статия написана от автор с псевдонима "Александър Блейд". Любопитното е, че статията е направена само няколко месеца след един от най-обсъжданите НЛО инциденти: Розуел.

Статията, която мнозина смятат, че всъщност е доказателство за древните анунаките гласи:

"Ние сме бъркани с боговете на много световни религии, въпреки че не сме богове, а ваши подобия, както ще разберете в последствие. Ще се намерят записи за нашето присъствие в мистериозните символи на древен Египет, където сме направили себе си познати, за да постигнем определени цели. "

Anunnaki_humankind-e1429106755451

"Нашият основен символ се появява в религиозното изкуство на настоящата ваша цивилизация и заема важна позиция при великия знак на вашата страна (Съединените щати на Америка). Той е запазен в някои тайни общества, като първоначално целта е била, да се запази живо знанието за нашето съществуване и нашите намерения към човечеството."

oywz1y04budovag41-copy
Герба на САЩ

След това потресаващо въведение, "Боговете" на древния човек, продължават да говорят за човешкия напредък и древни цивилизации, специално древен Египет, където изглежда, че древните анунаки имат ръководна роля:

"Ние сме оставили някои забележителности, разположени внимателно в различни части на земното кълбо, но най-вече в Египет, където създадохме нашето централно управление, по повод на последното ни появяване. По това време основата на настоящата ваша цивилизация беше "положена в земята" и е най-древната от познатите ви забележителности, създадени със средства, които ще бъдат чудо за вас, както се случи с египтяните, преди много хиляди години. "

През 19 век археолозите проучват древните руини на Ниневия. Открили 22,000 глинени плочки. След разчитането им, тези плочи са показали невероятни подобни истории на тези, установени в Библията на юдео-християните. Намерени са истории на големите наводнения, дори може да четете за Адам и Ева. Основно всички тези истории имат предимство с древните Шумери.

egypt_predynasticАнунаките може да бъдат отговорни за много неща, а сред тях и постиженията и създаването на цивилизацията, каквато я познаваме.

"Сред вашите предци сме, като наставници и като приятели. Сега, чрез вашите собствени усилия, които сте почти достигнали, голяма част от вас, ще направите нова стъпка по дългата стълба на вашето освобождение. "

"Вие сте били непрекъснато подпомагани от нашето зорко " вдъхновение ", и възпрепятствани само от трудностите на естествените процеси на физическо и нравствено развитие ..."

"Някои от вас са виждали нашата "съвременна стража ". Срещате ни често по улиците на градовете си, но не сте ни забелязали."

Автор: Ива Черногорска

В статията са използвани изображения от Интернет с илюстративна цел.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

RelatedPost