Природата на невинността

От създателите на Материалът Ра.

ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА ТОЗИ ПРЕПИС: Това телепатично канализиране е взето от записите на седмичните учебни и медитационни срещи на Rock Creek Research & Development Laboratories и L/L Research. Предлага се с надеждата, че може да ви бъде полезно. Както същностите от Конфедерацията винаги подчертават, моля, използвайте вашия здрав разум и преценка, при възприемането на този материал. Ако нещо ви звучи истинско, чудесно. Ако нещо не е в съзвучие с вас, моля, загърбете го, защото нито ние, нито Конфедерацията, бихме искали да бъдем препъни камък за някого.

Неделна среща

30 ноември 1975

(Карла канализира)

Аз съм Хатон. Аз съм този, познат като Хатон. Поздравявам ви в любовта и светлината на безкрайния Създател, Творецът на всички нас. Както винаги, привилегия е да бъда с вас, особено по това време, защото говоря на хора в специално време. Не искаме да създаваме случаи, там където няма случаи. Но ние ви казваме, че това е, във всяко от вашите преживявания, време на посвещение. Можете да го наречете повторно посвещаване. Но в тази малка група, приятели мои, има посвещаване, каквото не винаги се намира. Затова казваме „Поздравления” в особен смисъл, от тези от нас, които имат привилегията да бъдат с вас по това време.

Братя мои, чували сте много от нашите думи, и е сякаш ви се явяваме като шивачи, измерващи и режещи, разказващи подробно и анализиращи, и опитващи се да приспособим за вас духовния път, като използваме нашите инструменти и ги слагаме заедно по грижливо премерен начин. И това, разбира се, е защото използвахме тези канали и използвахме думи. В действителност ние не сме шивачи и няма мярка. В действителност нашето послание е безкрайно и няма определен модел за напредък. А това, което наистина трябва да ви дадем, се намира в тишината. Ние откриваме, че всеки от вас е наясно с това, и въпреки това думите са успокояващи, и затова ние сме много щастливи да говорим с вас.

Трябва да знаете, че по много начини вече не сте зависими от тези думи, защото носите в себе си способността да получавате мисли. Всеки от вас повече няма нужда от канала. И все пак това, от което човек се нуждае за оцеляване и това, от което човек има нужда, за да бъде на своя максимум, са две различни неща. Затова е много, много хубаво нещо, че все още се срещате, за да ни чуете, както и за да медитирате. Във всеки един от вас има това, което желае винаги да се отпусне за момент и просто да бъде обучавано, да бъде водено. Това е правилно. И така, ние приветстваме възможността да говорим.

Тази вечер бихме искали да ви дадем няколко мисли относно естеството на невинността. Искаме да мислите за собствената си природа и за това, което смятате за грехове, ваши заблуди, ваши грешки. Вие, които се опитвате, понякога много упорито…

Линк към пълния превод на сесията в сайта на L/L Research

Превод от английски език: Кирилина Минчева

За контакти:

astroshine7.com

facebook/Astroscine