Путин имал доказателства, че Принцеса Даяна е била убита от Кралското семейство?

Преди два дни, сайта YourNewsWire, писа, че руският президент Владимир Путин призовал народа на Великобритания към действие, като казал, че страната трябва да преследва Кралското семейство за това, че преди 18 години, смъртта на любимата на всички Принцеса Даяна, е всъщност поръчано и инсценирано убийство, за което има убедителни доказателства, че именно членовете на Кралския дворец са отговорни за нейното покушение.

princess-diana-397649_640
Принцеса Даяна и Джон Траволта по време на танц

По време на тържественият коледен обяд в Кремъл, Путин обвини Кралица Елизабет, Принц Филип, и Принц Чарлз в организирането на убийството на Принцеса Даяна, чрез агенти на МИ6 в Париж. Той казва, че след като е говорил с Елтън Джон по телефона миналия месец, той е бил посветен в неопровержими доказателства за това, че Кралското семейство има следи от кръв по ръцете си.

Владимир Путин "Vladimir Putin - 2006" by Kremlin.ru. Licensed under CC BY 4.0 via Wikimedia Commons.
Владимир Путин "Vladimir Putin - 2006" by Kremlin.ru. Licensed under CC BY 4.0 via Wikimedia Commons.

По време на неофициалната реч, Путин заявил на избрана група от колеги и уважавани държавни журналисти, че дълбоко в себе си знае, че смъртта - бруталното убийство на Даяна е поръчано от Британското кралско семейство.
Путин, който обеща да унищожи Илюминатите през 2016 г., заяви, че покойната Принцеса Даяна е била трън в очите на корумпираната британска институция и е представлявала постоянна заплаха за съществуването им, като това се дължи на факта, че е знаела твърде много за действащата система на Илюминатите и плана им за човечеството.
"Тя щеше да излезе на световната сцена и да каже много шокираща истина!", казва Путин пред тълпата.
"И сега, приятели, самият аз знам тази истина и съм готов да я сподели с целия свят, също като Даяна!", предупреди той.
Той продължи: "Този човек, който седи в Бъкингамския дворец не е някаква невинна сбръчкана стара маймуна. Тя е въплъщение на злото. Цялото гнило семейство, трябва да бъде премахнато!".
Според един от присъстващите журналисти, публиката избухнала в спонтанни аплодисменти към мъжа наричан в Москва - "Убиецът на Илюминати".

Top Facebook Reach
Топ Фейсбук Обсег

Автор: Ива Черногорска

В статията са използвани изображения от Интернет с илюстративна цел.
Цялата статия на английски: yournewswire.com