Руски учени откриха революционна технология за преобразуването на всеки елемент в друг

Ancient Code пише, че руски учени са създали нова революционна технология, чрез която всеки елемент, може да бъде преобразуван в друг. По време на пресконференция, проведена в Женева, руските учени обявиха, че са открили технология, която ще позволи да се видоизмени всеки елемент в друг елемент в периодичната таблица!

Откритието е продуцирано от двама руски теоретични и експериментални учени, които според докладите, се опитват да разберат как да снабдят с гориво космически кораб, с помощта на който и да е химически елемент, достъпен в космическото пространството.

По време на пресконференцията, изследовател Владислав Карабанов заяви:

"Днес, тук в Женева, ние правим публично откритие и технология, която без никакво преувеличение може да бъде от историческо значение за човечеството. Същността на това откритие и технологията, свежда до развитието на промишлен метод за преобразуване на химическите елементи в други елементи и техни изотопи. Това, което ние ще трябва да ви покажем днес е преобразуването без ядрени реактори, без тежка вода, или нещо подобно, за да се получи трансмутация на елементи. Нашият подход към преобразуване на химичните елементи е биохимичен в природата. Все още е твърде рано да се разбере напълно икономическото значение на тази технология за цивилизацията. Не би било преувеличено да се каже, че това откритие е истинска революция, която ще отвори нова глава в нашия технологичен напредък. Мака и да звучи малко вероятно, това всъщност е факт!"

Топ Фейсбук обсег
Препоръчана от редактор

Видео по темата:

В статията са използвани изображения от Интернет с илюстративна цел.
Инфо: ancient-code.com