Emma и картите: Седмична подредба – 09.10 – 15.10

Здравейте, приятели. Новата седмица за мен е много специална. Пожелавам специални мигове и на вас.

През новата седмица избрах да бъдем насърчавани в своите избори от три таро колоди. Ще се радвам да сте избрали със сърцето си своята седмична подредба.

Вариант 1

Шадоускейпс таро е много обнадеждаващо.

Изтеглените карти са:

  1. Четворка жезли
  2. Колелото на Съдбата
  3. Асо мечове

 

Началото на седмицата може да е оптимистично, весело, с идея за почивка от всички начинания. Четворка жезли ще подкрепя празниците в дома и с хората, които усещаме близки. През първите дни от седмицата ще имаме нужда да позагърбим своите големи планове за бъдещето. За да се насладим на приятни и забавни мигове.

Но това безвремие или време за отдих е само привидно. В средата на седмицата Колелото може да се завърти. И да се задвижим от фактори, които са извън нас и нашето управление. Когато Вселената ще ни подтикне да се търкулнем. И от толкова по-спокоен период, да се насочим към нови върхове. Колелото на Съдбата е циклична карта. Не винаги ще сме в покой. Ще дойде отново момент, в който да се задвижим към върховете.

В край на седмицата ще сме приятно вдъхновени от нови идеи. Които могат да са внезапни решения за нашите по-сложни ситуации. В последните дни от седмицата ще сме увлечени в комуникация с околните. Когато нашите доводи могат да променят събитията. Стремете се към разговори, в които мислите да се редят достатъчно добре аргументирано.

Последната карта в колодата е Висшият жрец. Седмицата ще е насочена към въдворяване на ред. Да се завърнем към традициите си. Да обърнем внимание на онова, което идва като съвет от по-мъдрите от нас хора.

Желая успех и повече чуваемост.

 

Вариант 2

За втори път се случва да тегля сходни карти в седмичните подредби.

Изтеглените карти са:

  1. Четворка мечове
  2. Асо мечове
  3. Императорът

И за избралите този вариант на подредба седмицата ще започне с повече лежерност. Но ако в предходната подреда на фокус бяха забавленията в дома, то тук е по-важно да потърсим тишината. Четворка мечове ни съветва да се отдръпнем, да си дадем време за почивка. Да чуем отново гласа на душата си. Първите вни от седмицата може да изискват повече почивка и възстановяване от нанесени рани, от загуба на енергия, от болест. Време е да излекуваме себе си. И да опростим заобикалящия ни свят.

Това време за покой може да ни донесе много вдъхновение. Да бъдем пробудени в средата на седмицата. И то от искряща мисъл, идея за развитие, знак за изцеление, подобряване на тази ситуация, в която се намираме. Асо мечове може да ни донесе и комуникация с другите. когато трябва да изразим своите иде.

В край на седмицата ще сме постигнали триумф. Или добрите резултати и нашето издигане много ще се повлияят от общуването, вдъхновяващите идеи, които сме имали във времето на покой. Императорът е карта на властта. Сега е времето да вземем своите важни решения за нашето бъдеще. И да се стремим към добра реализация. Ще бъдем силно мотивирани и нахъсани да постигнем възможно най-добри резултати в начинанията.

Последната карта е Тройка пентакли. Тази седмица е важна за нашите таланти и умения. Изразявайки талантите си ще получим подкрепа, признание от хора, които са на по-висока позиция от нас. Това е прекрасно време да бъдем креативни. Това ще ни донесе дългосрочни добри постижения.

 

Вариант 3

Доброто таро също е много целенасочено в своето послание.

Изтеглените карти са:

  1. Петица на Въздуха
  2. Деветка на Въздуха
  3. Паж на Огъня

Седмицата може да започне в малко повече напрежение за избралите този вариант на подредба. Ще има повече желание за доказване на своята истина и вяра. За налагане на личното мнение в комуникация с околните. Петица на Въздуха не е най-лесната карта в таро. И е по-добре конфликтите да са стъпало към себе си. Когато защитавайки своите идеи се доближаваме до своята истина и цялост. Но нека думичките не са прекалено остри и раняващи, защото може да отблъснат околните от нас.

И в средата на седмицата да се чувстваме по-изплашени. И сами. Деветките са малко самотни карти. Ще ни се струва, че грижите ни са големи. Страховете ще ни карат да се чувстваме безсилни и безпътни. Но е възможно ситуацията да ни изглежда много трудна и страховита, а сами да преекспонираме тези усещания. Апелирам към повече вяра в добрата случка.

В последните дни на седмицата ще се събудим за живот. И може да проведем разпалена комуникация, която да ни върне отново в интензивността на ежедневието. Възможно е да сме по-нахъсани, опиянени, непредпазливи.

Последната карта в колодата е Паж на Земята. Който ни напомня да бъдем по-пестеливи на емоции, да проявяваме повече рационалност през седмицата. За да не сме чак толкова полярни в настроенията си. Нека общуването с другите е премерено, с идея да научим нещо ново и полезно за нас.

Пожелавам прекрасни дни, приятели.

Автор: Emma

За контакти:

emma-tarot.com

facebook/KartiteNaEmma

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Свързани статии