В близост до Наска – Перу откриха пет мумии на извънземен вид (видео)

СПЕЦИАЛЕН ДОКЛАД: Това може би е най-голямото откритие на 21-ти век: пет вида мумии на влечугоподобни извънземни същества, са открити през последните три месеца в района на линиите Наска в Перу... (Част от показаните артефакти са открити в Мексико -бел.ред). Резултатите от анализите са официални: "тези мумии не принадлежат към човешката раса". Първата официална пресконференция по този случай беше дадена на 11 юли в Лима. Паранормалният журналист Джейми Маусън (Jamie Maussan) заяви, че откритите мумии принадлежат на същества, които са "по-близо до влечугите, отколкото до хората", според официалните ДНК анализи.

Маусън казва още, че всички официални анализи на телата сочат, че те принадлежат на неизвестна интелигентна раса на влечугоподбни извънземни същества, съществували на Земята в далечното минало, в хармония с древните хора.
"Ние потвърдихме с научни доказателства, че същества от друг свят са живели на Земята паралелно с древните хора! Ако преди това беше предположение, сега ние имаме всички доказателства, че това е реалност!" - каза в интервю за RT Испания, журналистът. "Тези мумии бяха заровени в човешки гробове, на свети места!" каза Маусън. " Това означава, че те са съжителствали мирно с предците ни, не са били врагове и до известна степен, е имало взаимно уважение между двете раси и култури."

Видео по темата: www.gaia.com/video/

Да си припомним: В близост до линиите Наска в Перу направиха невероятно откритие. Текущото вълнуващо разследване на Гая в поредицата "Разкривайки Наска" ни предлага нови аргументи в тезата за древните извънземни. Дали това, което ще видим в поредицата е първото официално доказателство за нечовешки вид, пребивавал на нашата планета в далечното минало? Готови ли сме да търсим собствените си отговори?

Мумията е с издължен череп, необичайно големи очи, дълги ръце и с по три издължени пръста на крайниците, липсват ушните миди

Режисьорите на gaia.com призовават да се присъединим към учените и изследователите на Наска, Перу, за да разследваме заедно с тях наскоро открити, мумифицирани пет тела на непознати до момента видове хуманоиди, в близост до Наска. Няколко университета и независими учени понастоящем анализират, констатират и изследват материала, който не прилича на нищо, което можеше да се намери в Перу... До днес...

Компютърна интерпретация на хуманоида в изправено състояние

Според официалните данни изнесени в пресконференция преди дни, нестандартните мумифицирани тела принадлежат на влечугоподобни видове и са безспорното доказателство, че извънземни са посещавали Земята в далечното минало и са съжителствали мирно с древните хора! Една от мумиите е на същество от женски пол, на възраст около 1600+ години. ДНК анализите сочат, че тя кръстоска между човек и непознат вид. Има издължен череп и по три издължени пръста на горните и долните крайници. Липсват ушните миди, а очите са необичайно големи... Вътрешностите са запазени. Анализите потвърждават, че това е напълно непознат вид. До момента са открити пет мумии на непознат влечугоподобен вид. Двете официално имат имена, дадени от учените, първата Мария, а втората Жозефина.  Част от епизодите от новата поредица на Гая - "Разкривайки Наска", където ще видим всички данни в детайли, вече са достъпни за масовата публика в сайта на GAIA. Разбира се не са малко и критиците на този сайт, както и на участниците в "ексклузивното откритие"! Дузина учени и официални лица открито критикуват GAIA и участвалите в "ексклузивното откритие", като ги наричат "мошеници" и "жадни за слава ентусиасти". Нещо повече, до момента няма официално научно потвърждение, от признати в световен мащаб учени, че телата действително принадлежат на извънземен вид, но липсват и каквито и да е опити да се докаже, че откритите тела са измама. Остава да видим във времето, как ще се развие тази история, която буквално взриви Интернет пространството!

Част от откритите артефакти в Мексико
Част от откритите артефакти в Мексико
Малката мумия не непознат, влечугоподобен извънземен вид, е наречена от учените Жозефина
Част от откритите извънземни мумии
Малкото телце на една от мумиите, по време на изследвания
Издължен череп, огромни очи, липса на ушни миди...
В тялото на най-малката мумия са открити три яйца, напълно запазени.

Автор: Orion - ексклузивно за Мултивселена
Мултивселена не носи отговорност за изнесените в материала данни!
Инфоgaia.com rt.com
Още информация и снимки:

Видео по темата 1: Мария (аудио на английски)

Видео по темата 2: Жосефина (аудио на френски и испански)

Видео 3 - Официална пресконференция в Лима