Дон Елкинс, Карла Рукърт и Джим Макарти, създатели на Материала Ра

Въведение в Закона за Единството – 1 Част

Въведение към книга I

Дон Елкинс: Тази книга е точен препис от лентови записи от двадесет и шест сесии на експеримент, предназначен да се комуникира с извънземно същество. Започнахме експеримента през 1962 г. и усъвършенствахме процеса в продължение на деветнадесет години. През 1981 г. експерименталните резултати от нашите усилия се промениха дълбоко в качеството и прецизността. Тази книга е просто доклад за началото на последната фаза на нашата работа.

Дон Елкинс, основоположник на групата Л/Л Рисърч, канализирала Материала Ра

От началото на нашата експериментална работа и дори преди официалното формиране на изследователската група, имаше значително объркване относно естеството на нашето проучване. Бих искал да заявя, че смятам моята гледна точка за чисто научна. Много читатели на този материал са използвали като основа за оценката си по-рано приета философска наклонност, варираща от това, което бих нарекъл обективно научна, до субективно теологична. Целта на нашата изследователска група не е да се опита да направи нищо друго, освен да предостави експериментални данни. Всеки читател несъмнено ще достигне до своя собствен уникален извод за значението на тази база данни.

През последните години има много спорове за феномени, които очевидно са несъвместими с приетите методи на научни изследвания. Това включва такива неща като НЛО, огъване на метал със силата на ума, психична хирургия и много други привидно чудодейни събития.

Да докаже или оспори което и да е от тези предполагаеми явления, със сигурност не е правилната задача на случайния наблюдател. Въпреки това, по-голямата от общественото мнение, създадено по отношение на тези събития, изглежда е резултат от бързо и повърхностно разследване. След почти тридесет години проучване и експериментиране в областта на така наречените паранормални феномени, трябва да препоръчам изключителна предпазливост при достигането до заключение. Ако е възможно да се печелят пари, да се спечели известност или да се забавлява от извършването на измама, тогава някой обикновено го прави. Следователно, паранормалните или психически области са основна цел за измамника, а внимателният изследовател обикновено трябва да отхвърля изобилни количества данни „боклук“, за да открие възможно заровено зрънце истина. Това е особено вярно за филипинската психична хирургия и широката област на комуникацията с духове като цяло.

Струва ми се, че сега приетата научна парадигма е недостатъчно адекватна. Мисля, че нашата сегашна естествена философия е много специален случай на много по-общ случай, който все още предстои да бъде разкрит. Надявам се нашето изследване да е насочено към това откритие. След като асимилирах няколко милиона думи от предполагаема извънземна комуникация, също така смятам, че тази книга и следващите томове на материала Ра, съдържат най-полезната информация, която съм откривал. Като резултат на цялото това задълбаване в доста объркващите предмети на Уфологията и парапсихологията, аз, разбира се, формирах сегашното си мнение за това как нещата „наистина са”. Това становище може да се промени по всяко време, когато узная бъдеща информация. Тази книга не е предназначена да бъде трактат на моето мнение, така че няма да се опитам да защитя нейната валидност. Следващото е най-доброто предположение, което мога да направя за това, което си мислим, че правим. Само времето ще ни каже за точността на това предположение.

Нашата изследователска група използва това, което предпочитам да наричам „настроена транс-телепатия“, за да общува с извънземна раса, наречена Ра. Използваме английския език, защото той е известен на Ра. Всъщност, Ра го знае [английския език] повече от мен.

Ра пристигнал на Земята преди около 11 000 години, като своего рода извънземен мисионер с цел да помага на Земята с умствената си еволюция. При неуспеха на този опит, Ра се оттеглил от повърхността на Земята, но продължил да наблюдава отблизо дейностите на тази планета. Поради тази причина Ра е много информиран за нашата история, езици и др.

Вероятно най-трудното нещо да се разбере за Ра, е неговата природа. Ра е комплекс от социална памет от шесто измерение. Тъй като Земята е близо до края на еволюционния цикъл на трета плътност, това означава, че Ра е три еволюционни цикъла пред нас. С други думи, сегашното състояние на еволюцията на Ра е милиони години по-напреднало от това на човека от Земята. Не е изненадващо, че Ра е имал трудности да комуникира със Земния човек преди 11 000 години. Същият проблем все още съществува в нашето „просветлено“ време.

Към момента на това писане завършихме над 100 сесии експериментална комуникация с Ра. Тези приблизително 300 000 думи информация, ми предложиха по-подходяща научна парадигма. Само времето и бъдещето ще послужат за валидиране и разширяване на тази парадигма.

Уфологията е обширна тема. Разумно количество от подготвителен материал би раздул това въведение до степен на книга. Следователно, останалата част от това въведение не се опитва да покрие всяка част от тази разнообразна и растяща област на проучвания, а вместо това е отчет на някои от уместните части от нашите изследвания, от нашето начало, до днешния ден и контакта с Ра. Поисках от дългогодишния ми сътрудник в проучванията, Карла Л. Рукерт, да разкаже нашата история.

>> към част 2 >>

Превод от английски език: Кирилина Минчева

За контакти:

astroshine7.com

facebook/Astroscine7