Видео: Конгрес на уфолози, събра официални лица – политици и изследователи

На общ конгрес, уфолози от цял свят се събраха и представиха детайлни разследвания на случаи и сигнали за близки срещи с НЛО. 40 свидетели от 10 държави са лицата, които са се заели с нелеката задача, да разкрият пред обществото данни за присъствието на Земята и в Космоса на летателни апарати, непознати до този момент на човечеството или както е общодостъпното им наименование - Неидентифицирани Летящи Обекти (НЛО).

Scr50Сред тях се оказаха бивши министри на отбраната, бивши конгресмени, сенатори, астронавти, полицейски офицери, НЛО изследователи, световно известни репортери. На конгреса бяха представени писмени свидетелства, видео и фото материали, с доказателства за близки срещи с НЛО. Събраните материали са с графа: "Без научно обяснение", в която попадат свидетелствата, за които дори специалисти не са успели да изкажат убедителни и научно обосновани теории. 

В последните десет години, огромни медийни компании, започнаха да обръщат все по-голямо внимание на случаите с НЛО. Нещо повече, много от медиите имат собствени предавания и разследващи шоу програми, чрез които се стремят да дадат гласност на тези случаи. 

Scr13Свидетелствата за НЛО не са нещо, което е познато само на съвременното ни общество. Още в древни времена, изчезнали цивилизации са съобщавали по един или друг начин за срещите си с "небесните посетители". Докладваните случаи са милиони и трудно можем в една статия да опишем всеки един от тях.  За съжаление, все още няма превод на български, но за целите на тази статия публикуваме видео от YouTube, в което можете да добиете представа за мащабите на явлението. Във видеото са събрани случаи само от последните няколко години. 
Вижте и сами за себе си преценете, сами ли сме във Вселената?!

Видео клиповете, вижте след рекламните карета, по-долу:

Автор: Orion

Видео по темата

Видео по темата

В статията са използвани изображения от Интернет с илюстративна цел.