Влиянието на онлайн игрите върху младите хора

От създателите на Материалът Ра.

ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА ТОЗИ ПРЕПИС: Това телепатично канализиране е взето от записите на седмичните учебни и медитационни срещи на Rock Creek Research & Development Laboratories и L/L Research. Предлага се с надеждата, че може да ви бъде полезно. Както същностите от Конфедерацията винаги подчертават, моля, използвайте вашия здрав разум и преценка, при възприемането на този материал. Ако нещо ви звучи истинско, чудесно. Ако нещо не е в съзвучие с вас, моля, загърбете го, защото нито ние, нито Конфедерацията, бихме искали да бъдем препъни камък за някого.

Специална Медитация

28 март 2006

Въпрос от T: К'уо, точно сега се наблюдава все по-популярна глобална тенденция. Младите хора са склонни да прекарват времето си да играят онлайн игри един с друг. Някои или повечето от тези деца, могат дори да имат двойно активирани тела, за които Ра е говорил в материала за Закона за единството. И така, струва ми се, че по-голямата част от онлайн игрите са разсейване и загуба на време за деца от такова естество или за всеки индивид, в действителност. Първият ми въпрос е този: Какво е влиянието на онлайн игрите върху този свят, особено върху младите хора?

(Карла канализира)

Ние сме онези, които са ви познати като принципа К'уо. Поздрави в любовта и в светлината на единствения безкраен Създател, в чиято служба се присъединяваме към вашата група тази вечер. Благодарим ви за привилегията и удоволствието да бъдем призовани в кръга ви на търсене. За нас е огромна благословия да бъдем помолени да споделим мислите си с вас и ние ви благодарим за възможността.

Както винаги, искаме да бъдете много внимателни при разграничаването на нашите мисли, които изглеждат добре за вас и тези, които не ви изглеждат такива. Моля, отхвърлете всички мисли, които не ви изглеждат правилни или отлични. Ние бихме били препъни камък пред вас.

Благодарим Ви за това съображение, тъй като това ще ни позволи да се чувстваме свободни да говорим с вас, без да сме загрижени, че ще нарушим вашия свещен духовен процес.

Въпросът ви този ден се отнася до присъединяването на мнозина сред вашите хора, особено сред вашите млади хора, към онлайн игрите, които са толкова популярни във вашите култури по това време. Има голямо разнообразие от тези игри, за които този инструмент е донякъде наясно и ние виждаме това явление чрез нейните очи и чрез разклоненията на запитването ви.

За нас изглежда, че има няколко различни енергии в движение понастоящем, които влияят върху популярността на такива средства за развлечение. И така, ние бихме обсъдили различни аспекти на вашия въпрос.

Първо, нека погледнем на статуквото или общественото положение на младите хора, духовно говорейки. Същностите във вашите култури, които са млади в този момент, както този, познат като Т спомена, притежават тела, в които енергиите от четвърта плътност са потенциирани. Двойното активиране създава атмосфера, в която умът на човека е чувствителен към неизречени мисли и неизразена емоция. В по-голямата си част, тези същности са открили, че е трудно да се постигне чувство на покой, живейки в условията на трета плътност.

В тази атмосфера на вътрешен смут, е естествено за същностите да търсят средства за облекчаване и успокояване на безпокойните си природи. Онлайн играта, която този инструмент играе, е от типа, който има тенденцията да канализира тези размирни мисли и да им даде възможност да се отпуснат и да отплават далеч. Това е най-простият вид игра. Тя не се играе с други хора и целта ѝ е просто да отпусне ума и да разхлаби оковите на напрежението и стреса, натрупани заради опита да се върши интелектуална работа за дълъг период от време.

Действително, за същности от този тип, повтарянето на играта на карти или каквато и да е игра бива играна е толкова ефективно, колкото някои от вашите предписания, които биха повлияли подобно на ума, намалявайки напрежението, понижавайки кръвното налягане и така нататък. Този тип игра е, когато е част от начин на живот, който е приятен за същността, приемлива и духовно неутрална част от механизма за справяне на същности като този инструмент.

Следващият аспект на игрите, който бихме разгледали, е този аспект, който изразява враждебност. Много от компютърните ви игри, независимо дали се играят самостоятелно или се играят с други хора, включват много драматични действия, при които онлайн героите са въвлечени в битка. Има много разруха и осакатяване, които са част от играта. Необходимо е, за да се играе играта, да се минава през моделите на агресия, война и концепцията за победа над враговете.

Такива игри имат смесена полярност по отношение на техния ефект върху хората, които ги играят. В един смисъл има нещо, което да се каже за човек, който е наясно, че в сърцето си има много враждебни и агресивни чувства, които той не може, с добра съвест, да изрази в нормалния ход на ежедневието. Такъв търсещ може съзнателно да избере да играе такава агресивна игра, за да изрази сенчестата страна на аза, по отношение на отрицателни емоции като гняв, нетърпение, осъждане и негодувание по начин, който не нарушава ничия свободна воля. [Когато] се играе по съзнателен начин, където времето е посветено на изразяването на такива чувства по невредим начин, такава същност може да изживее психологическо освобождаване от възможността, която е използвана, за да се разтоварят вредните и токсични емоции и да се отстранят от вътрешната емоционална система на аза.

Обаче, много по-често се случва, когато същности влизат в такива игри, когато бива изразена съвсем друга психологическа структура. Вместо да има съзнателно съзнание за любовта и желание да поддържат тази любов чрез изпускане на негативните емоции, намерението на мнозинството от същностите, които избират да играят такива агресивни игри, е да се наслаждават на процеса на това да са могъщи и способни да защитават себе си успешно. Тази мотивация е основана на страх.

Има, в много същности, много точна представа, че културата, от която те са част, е такава, в която те не се чувстват комфортно. Със сигурност в чувствата и мислите на този инструмент, често има реакция на избора и решенията, взимани от онези, които са на власт. Тя се чуди какво се случва с нейния свят. Тя е озадачена и повече от озадачена, тя е обезпокоена. Тези емоции са слаби в сравнение с вида на...

Линк към превода на цялата сесия в сайта на L/L Research

Превод от английски език: Кирилина Минчева

За контакти:

astroshine7.com

facebook/Astroscine7