Законът за Единството Сесия 24

лого Л/Л рисърч, материалът Ра, Законът за единството
Л/Л Рисърч лого

15 ФЕВРУАРИ, 1981

24.0   РА Аз съм Ра. Поздравявам ви в любовта и в светлината на Безкрайния Създател. Аз комуникирам сега.

24.1   ПИТАЩ  Ние сме малко загрижени за физическото състояние на инструмента. Тя има лека конгестия. Ако можете да ми кажете за уместността на тази сесия, бих го оценил.

РА Аз съм Ра. Жизнените енергии на физическия комплекс на този инструмент са ниски. Сесията ще бъде подoбаващо съкратена.

24.2   ПИТАЩ  Тя поиска, ако е възможно, да карате носителя на инструмента да се изкашля на интервали, това би ѝ помогнало. Това възможно ли е?

РА Аз съм Ра. Моля, повторете запитването, уточнявайки интервал.

24.3   ПИТАЩ  Тя иска да карате инструмента да се изкашля поне след всяка комуникация. Това възможно ли е?

РА Аз съм Ра. Това е възможно. [Изкашляне.]

24.4   ПИТАЩ Благодаря ви. Начинът, по който възнамерявам да продължим с книгата, е да преминем през последния 25 000-годишен цикъл, в който се намираме сега, и евентуално да проучим малко условията на четвърта плътност и по този начин да намерим много места, на които да се върнем и да се задълбочим по-нататък в Закона за Единството. Първият материал, аз очаквам да не бъде твърде задълбочен по отношение на Закона на Единството. Надявам се да навлезем в по-големи философски области на Закона за Единството в по-напредналите сесии, така, че да постигнем съществен напредък, за да бъде разбираемо. Надявам се, че следвам правилната посока в това.

На последната сесия споменахте, че по време на този 25 000-годишен цикъл са били осъществени контакти с атлантите, египтяните и тези в Южна Америка, а после Конфедерацията е напуснала. Разбирам, че Конфедерацията не се е върнала за известно време. Можете ли да ми разкажете за причините, последствията и становищата ви към следващия контакт с тези тук, на планетата Земя?

РА Аз съм Ра. В случая на Атлантите, разширения на предоставената информация доведоха до тези дейности, изкривени към войнственост, които доведоха до последната, втора Атлантска катастрофа, едно нула осем две едно [10 821] от вашите години в миналото, както измервате времето.

Много, много от тях бяха изселени, поради обществени действия както на Атлантида, така и в онези области, които бихте нарекли северноафриканските пустини, в които някои атланти бяха отишли след първия конфликт. Промените в Земята продължиха поради тези, които бихте нарекли, ядрени бомби и други кристални оръжия, потопявайки последните големи земни маси, приблизително преди девет шест нула нула [9 600] от вашите години.

В египетските и южноамериканските експерименти резултатите, макар и не толкова опустошителни, бяха далеч от първоначалното намерение на Конфедерацията. Беше ясно не само за нас, но също и за Съветът и Пазителите, че нашите методи не бяха подходящи за тази конкретна сфера.

Нашето отношение, следователно, беше такова на внимание, наблюдение и непрекъснати опити за творческо откриване на методи, при които контактът от нашите същности би могъл да е от полза с най-малкото изкривяване и най-вече, с най-малката възможност да се превърнат в извращения или антитези на нашите намерения, в споделянето на информация.

24.5   ПИТАЩ  Бихте ли накарали инструмента да се изкашли, моля?

РА [Изкашляне.]

24.6   ПИТАЩ Благодаря ви. Тогава предполагам, че Конфедерацията е стояла далеч от Земята за определен период от време. Какво условие причини следващия контакт, който Конфедерацията направи?

РА Аз съм Ра. Приблизително три шест нула нула [3600] от вашите години в миналото, както измервате времето, имаше проникване на тези от групата Орион, както ги наричате. Поради нарастващите негативни влияния върху мисленето и действащите изкривявания, те успяха да започнат да работят с онези, чието впечатление от древни времена, както може да се каже, беше че са специални и различни.

Същност от Конфедерацията, много, много хиляди от вашите години в миналото, този, когото можете да наречете Яхве, чрез генетично клониране, беше помогнал да започнат тези особени пристрастия сред тези хора, които бяха дошли постепенно да живеят в района на Египет, както и на много други места чрез разпиляване, след потъването на земната маса Му. Тук групата „Орион“ намери плодородна почва, в която да засади семената на негативността; тези семена, както винаги, са тези на елита, на различните, тези, които манипулират или поробват другите.

Този, известен като Яхве, чувстваше голяма отговорност към тези същности. Орионската група обаче успя да внуши на хората името Яхве като отговорен за този елитизъм. Тогава Яхве успя да вземе, това, което бихте нарекли, запас от неговите вибрационни модели и стана, всъщност, по-красноречиво ефективен звуков вибрационен комплекс.

В този комплекс старият Яхве, сега неназован, но означаващ...

Линк към пълния превод на сесията в сайта на L/L Research
<<Законът за Единството Сесия 23<< >>Законът за Единството Сесия 25>>

Превод от английски език: Кирилина Минчева

За контакти:

astroshine7.com

facebook/Astroscine7