Законът за Единството Сесия 25

лого Л/Л рисърч, материалът Ра, Законът за единството
Л/Л Рисърч лого

25.0   РА Аз съм Ра. Поздравявам ви в любовта и светлината на Безкрайния Създател. Ние комуникираме сега.

25.1   ПИТАЩ . . . да питам първо каква причина или комплекс от причини е довела до бронхита на инструмента, както се нарича?

РА Аз съм Ра. Това изкривяване към болест се дължи на свободната воля на инструмента при приемането на химическо вещество, което наричате ЛСД. Това беше внимателно планирано от онези същности, които не желаят този инструмент да остане жизнеспособен. Субстанцията има в себе си способността за отстраняване на големи запаси жизнена енергия от погълналия я.

Първата надежда на Орионската същност, която уреди тази възможност, беше, че този инструмент ще стане по-малко поляризиран към това, което наричате позитивно. Благодарение на съзнателните усилия от страна на този инструмент, използващ веществото като програматор за служба на другите и за благодарност, този инструмент беше пощаден от това изкривяване и нямаше задоволителен резултат за групата Орион.

Втората надежда се крие във възможната злоупотреба с най-мощните средства за предаване на енергия между вашите хора в областта на изкривяванията на телесния комплекс. Ние не сме говорили преди това за различните видове енергийни блокажи и трансфери, положителни и отрицателни, които могат да се случат заради участие във вашия сексуален репродуктивен комплекс от действия. Тази същност обаче е много силна същност, с много малко изкривяване от универсалната зелено-лъчева любовна енергия. По този начин този конкретен план също не се осъществи, тъй като същността продължи да се самораздава в този контекст, по открит или зелено-лъчев начин, вместо да се опитва да получи,[1] или да манипулира друг-аз.

Единственото останало достъпно изкривяване, тъй като тази същност не би се разстроила и не би престанала да споделя любовта универсално под влиянието на това химическо вещество, беше просто да се източи от тази същност възможно най-много енергия. Тази същност има силно изкривяване към заетост, което се опитва да преодолее от известно време, осъзнавайки, че не е подходящото отношение към тази работа. В тази конкретна област, поглъщането на това вещество действително, така да кажем, предизвика изкривявания далеч от жизнеспособността, поради натовареността и липсата на желание за почивка; този инструмент ще остане буден много по-дълго от необходимото. Така беше загубена много жизнена енергия, което направи този инструмент необичайно податлив на инфекции, каквито изпитва сега.

25.2   ПИТАЩ  Вторият въпрос, който зададе инструмента, беше: “Как мога най-добре да се презареждам с жизнени сили не само сега, но и в бъдеще?”

РА Аз съм Ра. Този инструмент е наясно с основните нужди на своята физика, а именно: медитация, приемане на ограничения, преживяване на радост чрез близост с другите и с красотата, като тази на пеенето; и практикуване с великия контакт, когато е възможно, с жизнените сили от втора плътност, особено тези на дърветата; тази същност също трябва да е наясно с умерения, но постоянен прием на храни, като се предлага упражненията да са в доста ранна част от деня и в по-късна част от деня, преди почивката.

25.3   ПИТАЩ  Третият въпрос, който тя поиска да бъде зададен, беше: “ Как може Дон и Джим да ми помогнат да възстановя жизнените си сили?”

РА Аз съм Ра. Това не е подходящ въпрос за пълен отговор. Можем да кажем само...

Линк към пълния превод на сесията в сайта на L/L Research
<<Законът за Единството Сесия 24<<

Топ Фейсбук обсег

Превод от английски език: Кирилина Минчева

За контакти:

astroshine7.com

facebook/Astroscine7

[1]     Ра вероятно е искал да каже " мами, заблуждава ". На английски разликата между двете думи е много малка: receive (получи, получава) / deceive (мами, заблуждава). Бел. прев.